Ga terug naar overzicht

Choco Bliss ervaring met Judith ‘Er is niets om bang voor te zijn, want het gaat over jou.’

February 24, 2021

Choco Bliss ervaring met Judith ‘Er is niets om bang voor te zijn, want het gaat over jou.’

Judith geeft inmiddels meerdere keren Choco Bliss gedaan. We hebben deze video opgenomen nadat ze twee keer Choco bliss heeft gedaan. De eerste keer heeft ze het alleen gedaan. Haar tweede keer was samen met een goede vriend.

Dit moet ik doen, omdat het mij iets kan brengen

Choco Bliss kwam op mijn pad en ik dacht ‘Dit moet ik doen, omdat ik denk dat dit mij iets kan brengen!’, dat was een gevoel. Het komt op je pad wanneer het jouw tijd is.

Het is niet eng, want het gaat over jou

Je gaat naar de plekken waar je naartoe moet, maar het gaat nog steeds over jou. Je komt dus op die plek. Dat is niets engs. Je hebt het al een keer gezien, alleen toen ben je er misschien te snel voorbij gegaan?

Dit is best intens, maar ik ben gewoon oké

Tijdens de ceremonie had Judith even een moment waarop ze er even uitstapte en zoiets had van ‘Wow, dit is best intens, maar ik ben gewoon oke.’ Ik wist dat ik terug moest om meer innerlijk werk te doen had, want dat voel je doordat de plant tegen je spreekt door middel van een innerlijke stem die je gidst.

Alles is oké en dat geeft best een lekker gevoel hè?

Dankzij de Choco Bliss heb ik veel meer een besef dat er een groter geheel is. Dat alles verbonden is en dat alles oké is zoals het is. Dat geeft een lekker gevoel.

‘Choco Bliss neemt je mee op een innerlijke reis langs allerlei stationnetjes om innerlijk werk te doen om van binnenuit te transformeren.’ ~ Judith

Ik ging er open in en liet me meevoeren. Het was alsof ik op een trein stapte die me meenam door mijn eigen leven. Het ging specifiek over mijn eigen leven. Ik ging langs perrontjes die over mijn eigen leven gingen. Soms ging ik langs stationnetjes waar ik vaker geweest was, maar waar ik blijkbaar nog werk te doen had. Zo van ‘Hey, hier ben ik al eens geweest, maar hier moet ik nog eens goed naar kijken.’ Soms ga je te snel aan bepaalde stationnetjes voorbij.

Je moet echt voelen dat dit iets voor je is. Het is puur een gevoel ‘Dit kan mij iets brengen.’

Ik had gehoord over Choco Bliss en het webinar van Maria Johanna gevold. Toen ben ik op een avond om 18.00 uur mijn ceremonie gestart. Ik heb 1,5 Chocolaatje genomen in mijn eerste ceremonie. Omdat ik vertrouw op mezelf, was ik niet bang om controle te verliezen.

Dit heeft nog steeds impact op mijn leven

Bij bepaalde thema’s (stationnetjes) dacht ik ‘Misschien moet ik hier nog aan werken?’ Maar vaak ging de plant er dan heel snel aan voorbij. Terwijl ik bij andere thema’s blijkbaar nog werk te doen had, zonder dat ik dit had verwacht. Dit heeft nog steeds impact op mijn leven.

Niet mijn emoties tonen

Mijn beste vriendin is overleden en ik heb haar ziektebed bewust meegemaakt. Destijds heb ik ervoor gekozen om mijn emoties niet te tonen, maar zelf je emoties niet tonen is best wel heel pittig. Dit kwam heel sterk naar voren, terwijl ik hier nooit op had gerekend. Door je emoties niet te tonen, sluit je je hart af. Het medicijn liet dit me zien en ook dat het om het hart gaat.

Tweede ceremonie

Haar vriend dacht ‘Bij jou werkt het zo, maar ik zal je laten zien dat het bij mij anders is.’ Hij heeft zich er in het begin heel erg verzet tegen het effect van het medicijn. Judith zag dit en zei ‘Je bent aan het vluchten. Doe je telefoon weg en ga het aan!.’ Later gaf hij inderdaad toe dat hij zich verzette tegen het effect van de Choco Bliss. Ook hij heeft Choco Bliss ervaren als een innerlijke treinreis die je meeneemt op een innerlijke reis langs stationnetjes om innerlijk werk te doen.

Loslaten

Haar ceremonie vriend zag dat zijn hoofd en hart ver uit elkaar lagen. Choco Bliss leerde hem om te switchen van hoofd naar hart. Het is een medicijn om je hart te openen.

Bevestiging ‘alles is oké’

Terwijl ik in mijn eerste reis bij allerlei dingen mocht stilstaan, ontving ik in mijn tweede reis vooral bevestiging en guiding over wat ik mag creëren. Ik hoorde continu ‘Alles is oké’. Alles is oké en dat geeft best een lekker gevoel hè? Ik kreeg de bevestiging had ik in mijn eerste reis mijn heling had gedaan en daarom werd mij nu gevraagd wat ik wil creëren.

Hoe wil ik nu verder?

Het was alsof ik alles kon zien vanuit twee dimensies. De eerste keer ‘De reis door je eigen leven’. De tweede reis was ‘Ik ben er geweest, ik heb het geheeld. Hoe nu verder?’

Als je twijfelt?

Het komt wanneer het voor jou goed is. Als je niet de behoefte voelt, doe je het niet. Als je Choco Bliss in huis hebt, is de behoefte er. Anders heb je het niet in huis. Het is helemaal veilig. Het gaat zo over jezelf en zo over je eigen leven en je bent toch in control.

Het is helemaal veilig, het gaat over jou

Je gaat naar de plekken waar je naartoe moet en het gaat over jezelf. Je kent de plekken. Je bent er al een keer geweest. Alleen ben je er misschien te snel aan voorbij gegaan. Op dat moment voel je dan ook dat je daar wilt zijn waar de plant je brengt.

Ik ben nog niet klaar

Je voelt wanneer je klaar bent of nog niet. Op een gegeven moment liet ik even uit de ceremonie. Ik dacht ‘Het is intens, maar ik ben gewoon oké. Ik kon er uit lopen, maar ik voelde ‘Ik moet terug.’ Die vriend van mij heeft hetzelfde ervaren. Je voelt het. De ceremonie gaat dus ook met name om ‘voelen’. Waar overigens niets engs aan is, het is onze natuur.

Kort samenvatting: Wat is Choco Bliss & wat brengt het?

Choco Bliss heeft mij Inzicht gebracht. De eerste keer had ik tijd nodig om alles te verwerken. Ik zat niet direct in de hallelujah stemming. Ik heb een week nodig gehad om alles een plek te geven, te verwerken en te implementeren. Ik had nog iets op te lossen en ik heb dit de tijd gegeven.

De tweede keer voelde ik wel direct verlichting. Blijkbaar heb ik dingen uit mijn rugzak gekieperd en daarna voel je je ene soort van verlicht. De tweede keer kreeg ik zoveel bevestiging dat alles oke is en dat helpt wel als je best wel vanuit je hoofd leeft.

Waarom zou je Choco Bliss vaker doen?

Het is niet per definitie ‘Ik moet dit doen!’ Het is om weer verder te gaan. Het is meer even inchecken bij jezelf van ‘Hey, waar sta ik nu?. Je bent in het leven vaak continu aan het bewegen zoals van je verwacht wordt. We leven in een omgeving met heel veel prikkels waardoor we vaak reactief leven. Tijdens Choco Bliss ben je zo connected met je eigen kern. Je bent zo erg in je gevoel. Je bent niet reactief bezig, maar in je kern waar je veel meer uit kunt halen.

‘Dit kwam op mijn pad en toen dacht ik ‘oke, dit moet ik doen’

Meer weten over Choco Bliss of Choco Bliss bestellen

Als deze blog je aanspreekt en je wilt meer weten over Choco Bliss bezoek dan onze pagina over Choco Bliss. Hier kun je informatie vinden als wat het is, waarbij het kan helpen. Ieders ervaring is persoonlijk en iedere ceremonie is anders. Op de Choco Bliss pagina vind je ervaringen van andere gebruikers.

Choco Bliss Ervaren en/of Bestellen

Je kunt Choco Bliss in verschillende settings doen. Wij bieden de mogelijkheid om Choco Bliss in een begeleide ceremonie, een Online Ceremonie of in jouw eigen thuisceremonie te doen.

We raden mensen aan om te starten met een begeleide ceremonie, maar voel je ook vrij om je eigen thuis ceremonie te doen. Wanneer je Choco Bliss bij ons bestelt, ontvang je een inlogcode om onze online videotraining gratis te doen. Hierbij leveren we ook een E-book met handleiding Choco Bliss zodat jij een fijne en veilige setting kunt creëren voor je innerlijke reis.

YOUR CART
  • No products in the cart.
Processing payment, Please wait...
0